portaet_cirkel

Jeg er uddannet som magister i nordisk litteratur og cand. mag. i dansk og filmvidenskab fra Københavns Universitet.

Jeg har levet af at undervise på VUC, på lærerseminariet og i gymnasiet. Desuden har jeg undervist på aftenskolen og som det mere kuriøse i fåreavl på landbrugsskolen. Gennem årene har jeg holdt mange foredrag i forskellige sammenhænge lige fra folkeuniversitetet til lokale mindre foreninger. Mange af foredragene har taget udgangspunkt i bøgerne eller i rejserne, men jeg har også talt om andre ting.

Det er altid en fornøjelse på den måde at komme i kontakt med folk rundt omkring. Det giver også mange oplevelser. I en pause har jeg hjulpet en gymnasieelev med en opgave, som hun skulle skrive om forfatteren Peter Høeg, som jeg talte om. En anden gang måtte jeg spørge en mand, om jeg skulle holde pause. Jeg kunne se, han var ved at sove. Han blev glad for pausen. Den kvikkede. Han havde ryddet sne fra tidlig om morgenen og kunne ikke holde sig vågen, når han skulle sidde stille inde i varmen. Vi blev gode venner.

Ved siden af undervisningsarbejdet og forfatterskabet har jeg drevet et mindre landbrug. Det har givet en stor berøringsflade med mennesker, hvis liv og tankegang er anderledes, end hvad man normalt møder i bøgernes verden.

Kontaktoplysninger
Email: klfr@tdcadsl.dk
Læs mere her